εθελοντική αιμοδοσία Γ.Ν.Θ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ ΑΕ βραβεύτηκε από το Γ.Ν.Θ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ για την συμβολή της, μέσα από πολλαπλές εθελοντικές αιμοδοσίες, στην αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης αίματος στα Νοσοκομεία.

SELAIR v1.0

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. ανέπτυξε το νέο πρόγραμμα υπολογισμού των προϊόντων της SELAIR. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς εγκατάσταση on-line από PC, tablet ή smartphone πατώντας εδώ.

αεροδιαστημική φοιτητική ομάδα ASPiRE

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. υποστηρίζει ενεργά και με περηφάνια την αεροδιαστημική φοιτητική ομάδα ASPiRE, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

CLIMATHERM 2020

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. συμμετέχει για μια ακόμη φορά στην έκθεση CLIMATHERM 2020 που θα λάβει χώρα από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου 2020 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN, στην Αθήνα.

Πανελλήνιο Συνέδριο ΡΟΗΣ

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. ήταν χορηγός στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φαινομένων Ροής Ρευστών "ΡΟΗ 2018" που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018.

Συνέδριο Φαινόμενα Ροής Ρευστών 2014

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ σε συνεργασία με το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε μετρήσεις πάνω σε ηχοπαγίδες αεραγωγών και παρουσίασε με πόστερ τα αποτελέσματα στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Φαινόμενα Ροής Ρευστών” – ΡΟΗ 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήναστις 12 και 13 Δεκεμβρίου 2014.

Τα νέα μας προϊόντα
...
Χορηγία γυναικείου πληρώματος ιστιοπλοΐας 470

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. είναι περήφανος υποστηρικτής του γυναικείου πληρώματος ιστιοπλοΐας 470 των Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου.

MCE 2020

Η ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ Α.Ε. συμμετέχει για 6η φορά στην διεθνή έκθεση MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT που θα λάβει χώρα από τις 28 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2022 στο Μιλάνο της Ιταλίας.